Ο 35χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία – Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, κατέθεσε η 23χρονη σύντροφός του – «Μου πέταξε μπύρα στο κεφάλι» είπε στην απολογία του

Για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συντρόφου του συνελήφθη ένας 35χρονος στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη νεαρή γυναίκα μπροστά στο νεογέννητο παιδί τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε το φερόμενο ως θύμα, όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όταν ο σύντροφός της, με τον οποίο έχουν ένα παιδάκι μόλις δύο μηνών, της επιτέθηκε χτυπώντας την στο κεφάλι και το σώμα.

Ο άντρας συνελήφθη ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η γυναίκα για ξυλοδαρμό και το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όπως κατέθεσε το φερόμενο ως θύμα στο δικαστήριο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύντροφός της γίνεται βίαιος και εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά απέναντί της, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ. Εξιστορώντας όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, υποστηρίζει πως στην αρχή δέχθηκε χαστούκια στο πρόσωπο και μόλις έπεσε στο έδαφος η επίθεση συνεχίστηκε με κλωτσιές και μπουνιές.

«Με χτύπησε δύο δυνατές σφαλιάρες στην αριστερή πλευρά του προσώπου μου και βουίζαν τα αυτιά μου. Απομακρύνθηκε για λίγο και μετά ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Ξεκίνησα να φωνάζω. Μπήκα στο αυτοκίνητο και έφυγα χωρίς να πάρω μαζί μου το παιδί», είπε η γυναίκα.

«Επέστρεψα μισή ώρα αργότερα και είχε καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ. Τότε με έριξε κάτω και με χτύπησε με κλωτσιές στο κεφάλι, στα πλευρά και στα πόδια. Έτρεχα με τα εσώρουχα και κατάφερα να πάρω τηλέφωνο στο “100” για να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί», συμπλήρωσε, ζητώντας από το δικαστήριο να προστατεύουν την ίδια και το παιδί τους.

«Μου έφερε την μπύρα στο κεφάλι»
Από τη μεριά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται περί ενδοοικογενειακής βίας και έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το πως έγιναν τα γεγονότα. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με τη σύντροφό του, όμως υποστήριξε ότι αυτός ήταν το θύμα που δέχθηκε επίθεση.

«Η σύντροφός μου ήταν μεθυσμένη. Είχαμε βγει βόλτα με το παιδί και διαπληκτιστήκαμε για άτομα που την παρενοχλούν, για εξωσυζυγικές καταστάσεις κι άλλα θέματα. Κάποια στιγμή πήγα να την τραβήξω και με χτύπησε με το μπουκάλι της μπύρας στο πρόσωπο. Εγώ δεν την ακούμπησα», ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης προσέγγισης της γυναίκας και διέκοψε τη συνεδρίαση για τις επόμενες ημέρες, καθώς εκκρεμεί η έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τα τραύματα που ισχυρίζεται ότι φέρει η γυναίκα από τα χτυπήματα που καταγγέλλει ότι δέχθηκε.

Στράτος Λούβαρης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις