ΣΥΡΙΖΑ: «Αρκετά! Λίγη αξιοπρέπεια, ξεκαβαλικέψτε» – «Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ούτε την ήττα μας», καταγγέλλει η Γεωργία Γεννιά

215

Το Facebook επέλεξε η πρώην βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γεωργία Γεννιά, για να προαναγγείλει την αποχώρηση της, μαινόμενη κατά πάντων.

Σε ανάρτησή της στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση στα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί».

«Ξεκαβαλικέψτε απ´ το καλάμι σας , μας βλέπει ο κόσμος! Λίγη αξιοπρέπεια! Λίγη σοβαρότητα! Λίγο πριν αποχωρήσω …» λέει χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε την ήττα του.

Για Υποψηφιότητα Δ. Τεμπονέρα: Υποψήφιοι από διαρροές, αποσύρουν την υποψηφιότητα στα ΜΜΕ και όχι στα όργανα

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ά Πειραιά, σχολίασε επίσης την κίνηση του Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του κόμματος, λέγοντας ότι «υποψήφιοι από διαρροές, χωρίς να έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, την αποσύρουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς , όχι στα Όργανα του κόμματος».

Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις συνιστώσες του κόμματος, που όπως αναφέρει «ο κόσμος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει η καθεμία.. άλλωστε η σύγχυση υπάρχει πλέον στο μυαλό του ψηφοφόρου στο να ξεχωρίσει την Αριστερά από τη Δεξιά και το Κέντρο , όχι να ξέρει τι είναι ΡΕΝΕ 6και 6, Κίνηση Μελών, 53 Ομπρελες κλπ».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Γεωργίας Γεννιάς

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like