Ήταν Σεπτέμβρης του 2019 όταν …Παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και στον υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου, η έκθεση της ειδικής επιτροπής για τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού, σε παλαιά βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

 

Από τότε πέρασαν μόνο 4 χρόνια, με την ίδια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι πρόσφατα επενεξελέχθηκαν από το 40% όσων πήγαν να ψηφίσουν, αφού η αποχή άγγιξε το 47%.

4 χρόνια πλήρους κυβερνητικής απραξίας, αναφορικά με τη μεταφορά των φυλακών,  η οποία αποτελεί χρόνια αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

 

Και να που πάλι ξεπρόβαλε στη δημοσιότητα η… μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού!

Από εχθές κατευθυνόμενα δημοσιεύματα αναφέρονται σε…

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη, πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Υπουργείου με θέμα την επίσπευση των διαδικασιών για την μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο.

 

Οι φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθούν σε παλαιά βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο - iefimerida.gr

 

Όλο αυτό βέβαια,  μας θυμίζει έντονα και την αξιοποίηση του οικοπέδου της παλιάς ΠΥΡΚΑΛ,  όπου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε στηθεί και φιέστα,  και μας ανακοίνωσε τη μεταφορά 9 υπουργείων στο οικόπεδό της,  για να εξοικονομηθούν 1 δις ετησίως!

4 χρόνια πλήρους κυβερνητικής απραξίας, και τα 9 υπουργεία που είχε ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα μεταφέρονταν, συνεχίζουν να παραμένουν εκεί που βρισκόταν. Όσο για το 1 δις που θα εξοικονομούσε ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός, υπέρ του λαού, το έφαγε η μαρμάγκα, ή μάλλον όσοι κερδίζουν από τα ενοίκια των υπουργείων.

Και το δούλεμα συνεχίζεται…

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις