Στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής, έξω από το Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, βρισκόταν μία 15χρονη, την οποία οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν και με τη χρήση σωματικής βίας της άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο.

 

Νέο σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμούς από αιχμηρά αντικείμενα, με θύματα ανήλικους, σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από το εμπορικό κέντρο Metro Mall, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 22.15 υπήρξε αιματηρή συμπλοκή και ληστεία με θύμα ανήλικη. Η πρώτη αναφορά στην ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για επεισόδιο μεταξύ ομάδας πολλών ατόμων, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκαν ένας 16χρονος με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και ένας 17χρονος με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η πρώτη εικόνα που είχε η ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για ελαφρά τραύματα.

Στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής βρισκόταν μία 15χρονη, την οποία οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν και με τη χρήση σωματικής βίας της άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο. Η 15χρονη παρότι χτυπήθηκε – όχι σοβαρά – δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου που εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη συμπλοκή στο συγκεκριμένο σημείο. Στις 31 Μαρτίου είχε σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. όταν λίγο μετά τις 21.00 είχε λάβει χώρα συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων. Τότε, δύο ομάδες παιδιών, αποτελούμενες από περίπου 10 άτομα η κάθε μία, άρχισαν να παίζουν ξύλο.

Από την άγρια συμπλοκή υπήρχαν τρεις τραυματίες, ενώ εντοπίστηκε και ένα σφυρί.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τότε δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Παίδων και έναν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις