Τη στιγμή που δύο πιλότοι μαχητικού αεροσκάφους εκτινάσσονται λίγο πριν το αεροπλάνο, το οποίο πραγματοποιούσε επίδειξη σε αεροπορικό show στο Μίσιγκαν, συντριβεί σε πάρκινγκ, κατέγραψε κάμερα.

Απίστευτες εικόνες από τη στιγμή της συντριβής ενός μαχητικού αεροσκάφους στις ΗΠΑ κατέγραψε κάμερα με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης και να παραπέμπουν σε ταινία δράσης.

Το μαχητικό αεροπλάνο επίδειξης MiG-23 συμμετείχε στην αεροπορική έκθεση “Thunder Over Michigan” την Κυριακή, όταν λίγο μετά τις 4:00 μ.μ. συνετρίβη σε πάρκινγκ κατοικιών στο Belleville, με τους δύο πιλότους να προλαβαίνουν να εκτοξευθούν.

Οι δύο πιλότοι όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας προσγειώθηκαν στη λίμνη Belleville και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με ελαφρείς τραυματισμούς, αναφέρουν τα αμερικανικά δίκτυα ενημέρωσης.

“Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης εκτινάχθηκαν με επιτυχία από το αεροσκάφος πριν από τη συντριβή”, ανέφερε η αρχή. “Αν και δεν φάνηκε ότι υπέστησαν κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς, οι πρώτοι ανταποκριτές μετέφεραν το ζευγάρι σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους”.

Οι αρχές ερευνούν τη συντριβή του MiG-23 ενώ μέχρι στγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της παρ’ ολίγον τραγωδίας.

news247.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις