Άνδρας εγκατέλειψε σκύλο έξω από κτηνιατρική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Το ζώο βρέθηκε δεμένο σε παγκάκι, ενώ ο άνδρας είχε το θράσος να αφήσει και σημείωμα ζητώντας… συγγνώμη. Όπως ανέφερε στο σημείωμα, δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο τον Μίκυ, όπως ονομάζεται το σκυλάκι, ηλικίας 8 ετών.

Σύμφωνα την ΕΡΤ, το ζώο είναι σε καλή κατάσταση. Οι υπεύθυνοι της κτηνιατρικής κλινικής αναζητούν τα στοιχεία του άνδρα και σκοπεύουν να υιοθετήσουν το σκυλάκι.

Η στιγμή που ο άνδρας εγκαταλείπει τον σκύλο έξω από το κτηνιατρείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ενώ η κλινική αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Εγκατάλειψη σκύλου έξω από την κλινική. Παρακαλείται οποίος γνωρίζει κάτι ή ο ίδιος που απεικονίζεται στο βίντεο να επικοινωνήσει μαζί μας. Πείτε μας ποιο είναι το πρόβλημα σας μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Αλλά να αφήσετε έτσι ξημερώματα 02:13 το σκυλάκι μόνο του δεμένο στο παγκάκι είναι πράξη ανεύθυνη και ποινικά κολάσιμη. Από Δευτέρα αν δεν έχουμε νέα θα απευθυνθούμε στις αρχές και θα βρεθεί η ταυτότητα σας, όποτε θα έχετε συνέπειες πράγμα που δεν είναι ο σκοπός μας».

 

σκύλος Θεσσαλονίκη
Το σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο σε παγκάκι

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις