Ο 38χρονος χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο οποίο διέμενε

Το τσιγαριλίκι με το οποίο συνελήφθη ένας 38χρονος Έλληνας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, αποκάλυψε ότι συνδύαζε τις θερινές διακοπές του στην περιοχή με την διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε, διαπιστώθηκε ότι το χρησιμοποιούσε και ως “καβάντζα” ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 71,3 γραμμαρίων και τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Θα πωλούσε “φιξάκια” ηρωίνης

Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή του εννέα “φιξάκια” με ηρωίνη συνολικού βάρους 13,8 γραμμαρίων έτοιμα για διακίνηση. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 15 ευρώ και κινητό ένα τηλέφωνο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Προσπάθησε να αποφύγει τον τροχονομικό έλεγχο ένας 25χρονος Έλληνας στην Κω, αλλά δεν κατάφερε να διαφύγει με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν 11,8 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία κατασχέθηκαν και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτ6ών με σκοπό την διακίνηση.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις