Δημοσιεύουμε καταγγελία αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr:

Αστυνομικός Διευθυντής ο οποίος αποσπάστηκε κατά το τελευταίο διάστημα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΧΧΧΧ, σύμφωνα με καταγγελίες των αστυνομικών που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση, τους επιβάλει να κάνουν τον οδηγό του, μεταφέροντας τον αυτόν και την οικογένεια του στις διάφορες οικογενειακές υποχρεώσεις που έχουν, με αποκορύφωμα να ζητά από Υπαστυνόμο της Υπηρεσίας, ο οποίος μετά απο εντολή του εκτελούσε χρέη οδηγού του, εκείνη την ημέρα, να μεταβεί στην πεθερά του προκειμένου να μεταφέρει με το υπηρεσιακό όχημα το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειάς του.

Υπάρχει επιτέλους κάποιος Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος θα σταματήσει αυτές τις αναχρονιστικές αυθαιρεσίες κατά του δημοσίου συμφέροντος, οι οποίες γυρνάνε την ΕΛ.ΑΣ χρόνια πίσω.

Η ΕΛ.ΑΣ δεν είναι το μαγαζί κανενός για να εξευτελίζει τους Αστυνομικούς με τέτοιο τρόπο, οι οποίοι προσπαθούν με όποιο μέσο τους έχει απομείνει να προσφέρουν στην κοινωνία.

Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την καταγγελία μου, μήπως και σταματήσει αυτός ο εξευτελισμός που έχει δημιουργηθεί σε βάρος των συναδέλφων μου που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

 

Γεωργίου Δημήτρης

Αρχιφύλακας

πηγή πληροφοριών:bloko.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις