Είναι βέβαιον ότι ο Νίκος Δένδιας κατάλαβε ότι παράλαβε καμμένη γη…

Οι Κινέζοι λένε ! Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Η φωτογραφία που δημοσίευσε το iEidiseis με το ελικόπτερο που …κολυμπάει είναι συγκλονιστική. Ωστόσο, το ΥΕΘΑ διευκρινίζει ότι το συγκεκριμένο ελικόπτερο Χιουι είναι 60 ετών από εκείνα που ο Στρατός αποσύρει σταδιακά. Ενώ τα ελικόπτερα που παρελήφθησαν το 2019 είναι τα Cobra, είναι αναγνωριστικά και δεν έχουν σχέση με εκείνο της φωτογραφίας.

Το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι η εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης πτητικής δραστηριότητας του Στόλου των στρατιωτικών ελικοπτέρων που θα ριχτούν στη Μάχη για τον απεγκλωβισμό των πολιτών από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Πάμε όμως στα πιο σοβαρά. Είναι προφανές ότι ένας υπουργός Εθνικής Άμυνας μόλις δυο μηνών δεν έχει καμία ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις ΕΔ. Όπως για παράδειγμα για τα F-16 που έδιωχναν άρον – άρον από την Αγχίαλο για να μη καούν , ούτε για τα ελικόπτερα που βρίσκονται πλεούμενα στη λίμνη του Στεφανοβικείου.

Άλλοι έχουν την ευθύνη που θα έπρεπε να έχουν πανέτοιμα στην διάθεση της πολιτείας όλα τα πτητικά μέσα που χρειάζεται το κράτος για να προσφέρει βοήθεια στους ανθρώπους που κινδυνεύουν στη Θεσσαλία. Όλα τα πτητικά μέσα παλαιά και καινούργια θα έπρεπε να είναι στην εντέλεια.

Είναι βέβαιον ότι ο Νίκος Δένδιας κατάλαβε ότι παράλαβε καμμένη γη και ότι ο στόχος θα πρέπει να είναι ένας : Να φτιάξει τις σαθρές υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων. Δείχνοντας ακόμη και την πόρτα της εξόδου στους υπευθύνους που άφησαν τα στρατόπεδα είτε να καίγονται είτε να γίνονται λιμνοθάλασσες. Και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνει.

Δ.Β.

ieidiseis.gr

EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις