«Και στην Καρδίτσα θάλασσα!» έλεγαν παλαιότερα οι ψηφοφόροι, όταν ήθελαν να χλευάσουν τις προεκλογικές υποσχέσεις των πολιτικάντηδων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη φάρσα πραγματικότητα, και μάλιστα τραγική. Η Θεσσαλία μετετράπη σε πέλαγος.
Επί Μητσοτάκη αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πώς ένιωθαν οι Ατλαντες* όταν η πατρίδα τους βυθιζόταν κάτω από τα ύδατα του ωκεανού. Βέβαια, κατά τον θρύλο, αυτή η νήσος είχε αναπτυγμένη τεχνολογία και εμείς μόνο κάποιες εφαρμογές της συμφοράς του gov.gr, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, εμείς οι Ελληνες, με την κυβέρνηση των αρίστων, κάνουμε πρόβες για την Aποκάλυψη** και το τέλος του κόσμου, πριν απ’ όλους τους άλλους λαούς.

Σε σχεδόν μηδενικό χρόνο απωλέσθη ο Εβρος. Δύο εβδομάδες πυροπροστασίας από την… άχαστη τεχνοκρατική κυβέρνηση και ο νομός έχασε τα δάση του και οσονούπω και τον πληθυσμό του, μια και δεν μπορούν να ασκηθούν επαγγελματικές δραστηριότητες στις στάχτες. Μετά είχαμε και τη Θεσσαλία, που πλημμύρισε, κι ο Θεός μόνο γνωρίζει το επόμενο πιάτο στο μενού του ολέθρου που γευόμαστε τα χρόνια της «αριστείας».

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις