Το προφητικό ρεπορτάζ του edolio5 με τους «μαϊμού πράκτορες» και το drone στον Πόρο! Δεν «μάσησε» ο ανακριτής και ο εισαγγελέας από τα παραμύθια του τοπικού διοικητή, και τους άφησε ελεύθερους με αστεία χρηματική εγγύηση.

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν με 10.000 ευρώ εγγύηση οι 2 Τούρκοι, με ομόφωνη υπόθεση ανακριτή και εισαγγελέα. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για κατασκοπεία εις βάρος της χώρας μας.

Οι δύο Τούρκοι, ηλικίας 58 και 48 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι ήρθαν στην Ελλάδα για τουρισμό.

Τα αμάσητα παραμύθια της ΕΛΑΣ για δήθεν νέα μεγάλη «επιτυχία», που όμως γελούν και τα παιδιά του Δημοτικού. Πρόκειται για την παιδαριώδη σύλληψη δύο Τούρκων Τουριστών, που χαρακτηρίστηκαν κατάσκοποι από την ΕΛΑΣ, και συνελήφθησαν ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη.

Οι δύο άνδρες από την Τουρκία είχαν θεαθεί σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, όπου είναι και η σχολή μονίμων υπαξιωματικών του Ναυτικού.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, προκειμένου το θέμα να γίνει θεατράλε και να τονιστεί περισσότερο η «επιτυχία» της ΕΛΑΣ, έφυγαν από το νησί αλλά, κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκαν από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Μονεμβασιά και συνελήφθησαν.

Οι δύο άνδρες φέρονται να επιτηρούσαν με drone τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η υπόθεση πρόκειται να διερευνηθεί από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Ήδη οι πρώτες πληροφορίες από στελέχη της ΕΥΠ που μίλησαν στο edolio5, από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι δεν έχουν καμία σχέση με κατασκοπεία. Να σημειώσουμε ότι τα υποτιθέμενα βίντεο που θεωρήθηκε ότι τραβούσαν οι 2 τουρίστες, κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, δείχνοντας τις εγκαταστάσεις τις ΣΜΥΝ στον Πόρο, κατά την διάρκεια ορκωμοσίας υπαξιωματικών που αποφοίτησαν. Το βίντεο είχε προβληθεί στην ΕΡΤ κατά την διάρκεια εκπομπής που κάνει, με επιμέλεια του το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις