Η αισιοδοξία της ΝΔ και οι πρωτοκλασάτοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ!

Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός, πριν τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, που ανέδειξαν και τις τεράστιες δικές του ευθύνες για την καταστροφή στην περιοχή, θεωρείτο μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία, τα απόλυτα φαβορί για εκλογή από τον πρώτο γύρο.

Η βεβαιότητα αυτή οδήγησε πολλούς «πρωτοκλασάτους» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να μην θέσουν υποψηφιότητα!

Όταν αποκαλύφθηκαν οι ευθύνες Αγοραστού για τις καταστροφές, το Μαξίμου αμφιταλαντεύτηκε αν θα πρέπει να τον αντικαταστήσει. Περίμενε λίγο να δει το κλίμα, εκτίμησε πως έχει δυνατότητες νίκης και τον άφησε τελικά υποψήφιο. Παρότι τις ευθύνες του τις ερευνά ήδη (για πόσο άραγε;) η δικαιοσύνη!

Τώρα κάποιοι από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που αρνήθηκαν να είναι υποψήφιοι έχουν …μετανιώσει! «Υπό αυτές τις συνθήκες θα τον κερδίζαμε», λένε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας τον Δημήτρη Ρέππα που έλεγε πως «πρωτοκλασάτοι είναι αυτοί που τα …κλ@νουν πρώτοι»!

Στη Νέα Δημοκρατία μάλιστα αισιοδοξούν πως θα βγάλουν τον Αγοραστό από τον πρώτο γύρο, αλλά η περιφέρεια Θεσσαλίας για τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, ακόμα και για τις στοιχηματικές, παραμένει μια …μαύρη τρύπα!

Β.Σκ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις