Κρατικοί αξιωματούχοι, εφοριακοί και λοιποί «πρόθυμοι» την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Στο «σκοτάδι» ο φάκελος της έρευνας από το ΣΔΟΕ με τα εικονικά τιμολόγια του ενός της παρέας.


Του ειδικού συνεργάτη
 

Σε αυτή την χώρα όσο βρίσκεσαι στα πάνω σου μαζεύεις γύρω σου μπόλικους αυλικούς! Τους πετάς ότι νάνε και αυτοί μασουλάνε.Όταν χάσεις αυτά που είχες, αυτοί που τάιζες σου παίρνουν και αυτά που σου έμειναν. Αυτά που κάθε ημέρα μαθαίνω για τις στενές σχέσεις του Φέλιξ Μπίτζιου και του Γιάννη Λαβράνου με τον έμπορο όπλων Σταύρο Κομνόπουλο και τις δουλειές που έκαναν μαζί είναι εντυπωσιακά.

Το Predator, τα data center της Huawei, ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες, τα αβύθιστα σκάφη της Rafnar Hellas, είναι κάποια από τα projects που έχει τρέξει από κοινού η τριπλέτα.


Μαθαίνουμε πως θα γίνουν γνωστά και κάποια άλλα εξίσου εντυπωσιακά projects που μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε και θα μας εντυπωσιάσουν.

Τα περισσότερα από αυτά τα projects σχετίζονται με κρατικό χρήμα και εδώ τα πράγματα μπερδεύονται  για κάποιους  κρατικούς αξιωματούχους για να δικαιολογήσουν το πως «συναλλάχθηκαν» με τους Μπίτζιο, Λαβράνο και Κομνόπουλο, όταν αυτοί δεν εμφανίζονταν επίσημα στις δουλειές στις οποίες αναφερόμαστε.

Δεν πρέπει πάντως να μην αναγνωρίσουμε πως όσοι υπουργοί, γραμματείς, αξιωματικοί, «υπασπιστές» και δημόσιοι υπάλληλοι συνεργάζονταν με τους Λαβράνο και Μπίτζιο έχουν αρχίσει να πηγαίνουν σιγά-σιγά στο σπίτι τους. Άλλοι αποστρατεύονται, άλλοι παίρνουν μεταθέσεις σε θέσεις ψυγείο ενώ κάποιοι άλλοι απομακρύνονται οικειοθελώς.

Αν με ρωτάτε πάντως για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων του Λαβράνου δεν έχω να σας πω κάτι καινούριο αφού όλα βρίσκονται στο σκοτάδι. Εκεί ο Λαβράνος από ότι φαίνεται καταφέρνει και έχει γερές άκρες.

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις