Tα πορίσματα που δεν έβγαιναν και η παρέμβαση της εισαγγελέας του Α.Π. Γεωργίας Αδειλίνη για να σώσει ότι προλάβει από την τιμή της δικαιοσύνης.


Η απόφαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη να αναθέσει την έρευνα στον εξαιρετικά έμπειρο και υψηλού επιπέδου νομικό, αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αχχ. Ζήση, είναι προφανές πως προσθέτει βαρύτητα, εμπειρία και αυξημένο κύρος στην όποια κρίση καταλήξει η Δικαιοσύνη, και κυρίως δείχνει, σε αντίθεση με την θητεία του Ισήδωρου Ντογιάκου, την πρόθεση της να βρεθεί η αλήθεια.


Κατ΄αρχήν,  η αφαίρεση της δικογραφίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών (εισαγγελείς Αγγελική Τριανταφύλλου, Κων/νος Σπυρόπουλος), χωρίς οι ίδιοι να το ζητήσουν λόγο φόρτου εργασίας, ενδεχομένως αποτελεί πλήγμα για τους ίδιους, αφού η καθυστέρηση στην υπόθεση ήταν άνευ προηγουμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την δικογραφία, προκύπτει ότι δεν έχουν γίνει ακόμη σειρά από σοβαρές δικονομικές ενέργειες, για να μπορέσει να ωριμάσει η δικογραφία και να βγουν συμπεράσματα. Βασικοί μάρτυρες δεν έχουν καταθέσει ακόμα. Το τελευταίο διάστημα ήταν έντονες οι διαρροές από δικαστικούς κύκλους, πως η υπόθεση οδηγείται με βούλευμα στο αρχείο! Αυτές οι φήμες ήταν που ξεχείλισαν το ποτήρι, και οδήγησαν στην παρέμβαση που έγινε, σε ανώτατο εισαγγελικό επίπεδο.
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις