Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν έναν 29χρονο τραυματισμένο από πυροβολισμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, ένας 40χρονος τσιγγάνος τον είχε πυροβολήσει στους όρχεις. Τι είχε συμβεί; Ο 40χρονος θεωρούσε ότι η σύντροφός του τον απατά. Για τον λόγο αυτό κάλεσε στο σπίτι του τον 29χρονο τεχνικό υπολογιστών προκειμένου να ερευνήσει τον υπολογιστή της συντρόφου του για πειστήρια που αποδεικνύουν την απιστία της. Καθώς ο τεχνικός έψαχνε τον υπολογιστή της συντρόφου του 40χρονου, ο 40χρονος άρχισε να πιστεύει ότι η σύντροφός του τον απατά με τον τεχνικό. Εκείνη τη στιγμή του επιτέθηκε και τον πυροβόλησε με τροποποιημένο πιστόλι. Η σφαίρα βρήκε τον 29χρονο στους όρχεις. Ο τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται.
Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη. Συνελήφθησαν, επίσης, δύο τσιγγάνες ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίες βρίσκονταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 40χρονος είχε στην κατοχή του εκτός από το τροποποιημένο όπλο ακόμη δύο πιστόλια αερίου.
Ο πατέρας 29χρονου τραυματία μιλά στο LIVE NEWS
«Δεν έχω καθαρή εικόνα ακόμα για το τι συνέβη. Δεν μπόρεσα ακόμα να μιλήσω με τον γιο μου για να μου πει τις λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται ότι έγινε λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Ευτυχώς, είναι καλά το παιδί μου. Δεν κινδυνεύει η ζωή του. Μέχρι τώρα νοσηλευόταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και κάποια στιγμή σήμερα θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο. Τον πυροβόλησαν και τον μαχαίρωσαν τον γιο μου. Πρέπει να μάθουμε ακριβώς όμως τι έγινε».
Ο δικηγόρος του δράστη, Γιώργος Νικολακόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για τον πελάτη του.
«Ο εντολέας είναι ένα προβληματικό άτομο και μπορεί να έχει και προβλήματα ψυχολογικά. Έχει κάποιες φαντασιώσεις που περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα στην ανάκριση. Είναι χρόνια χρήστης ουσιών».
thestival.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































