Ο Μητσοτάκης είτε που θα ζητήσει από τους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη να παραιτηθούν, είτε θα τους κρατήσει δείχνοντας ότι συμφωνεί μαζί τους, τονίζουν οι συγγενείς θυμάτων από το τραγικό δυστύχημαέγκλημα στα Τέμπη, με τους 57 νεκρούς, με αφορμή τις δηλώσεις – ντροπής των δύο κορυφαίων υπουργών του.

«Ακούσαμε πολλές αντίστοιχες δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε στον δημοσιογράφο, Πάνο Χαρίτο, στο Kontra Channel, ο κ. Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός θύματος και πρόσθεσε ότι «έχει ξεπεραστεί κάθε μέτρο. Δεν γίνεται να χρησιμοποιούνται ο ψήφοι, οι εκλογές, για να στρέψουν αλλού την προσοχή». «Αν είναι σύμφωνος ο πρωθυπουργός, εντάξει», συνέχισε ο κ. Βλάχος. «Αν δεν είναι όμως», πρόσθεσε, «πρέπει να ζητήσει τις παραιτήσεις τους (των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη). Αλλιώς έχουμε κάθε δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι έτσι βλέπουν την ψήφο των πολιτών».

Τέμπη

Περισσότερα τα ερωτήματα για τους συγγενείς θυμάτων

Ο κ. Βλάχος, επιπλέον, αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συγγενείς των θυμάτων από το δυστύχημα στα Τέμπη, στο πλαίσιο της προσπάθειας τους για να δικαιωθούν οι άνθρωποι τους, που τόσο άδικα έχασαν τις ζωές τους. «Ζούμε μια φρίκη», τόνισε αναφέροντας ότι όσο διερευνάται η υπόθεση τόσο περισσότερα ερωτήματα δημιουργούνται.

Σημειώνεται ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στον Real Fm και στην εκπομπή ων κ.κ. Νίκου Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα, είχε, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Δηλαδή, σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας, άμα τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη; Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, να βρει το παιδί τους δουλειά, το Μεταναστευτικό, την ασφάλεια; Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα».

«Αυτό που κάνουν», είχε προσθέσει ο κ. Γεωργιάδης, «είναι αυτοκτονικό. Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα. Ασχολούνται, π.χ., με τις υποκλοπές. Εχετε δει, όταν κάνετε μια εκπομπή για τις υποκλοπές, να σαρώνει σε τηλεθέαση; Έχετε εσείς υποκλοπές και γυρίζει ο Έλληνας πλευρό και κοιμάται από την άλλη».

 

Το antitheto.gr είχε προβλέψει…

Ευδοκία Τσαγκλή – Αν μετά τη δήλωση της ντροπής «τσουβαλιάζεις» μια επιζήσασα από τα Τέμπη, μετά τις εκλογές, τι;

antitheto.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις