Δυνάμεις πεζικού και μηχανικών μάχης έφτασαν στα περίχωρα του προσφυγικού καταυλισμού Αλ-Σάτι στη Γάζα – Οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ για έρευνα

Η ισραηλινή χερσαία επιχείρηση επεκτάθηκε βαθύτερα στην πόλη της Γάζας σήμερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι σε μια ενημέρωση τύπου.

Δυνάμεις πεζικού και μηχανικών μάχης έφτασαν στα περίχωρα του προσφυγικού καταυλισμού Αλ-Σάτι στη Γάζα, είπε ο Χαγκάρι. Εν τω μεταξύ, δυνάμεις του στρατού συντονίστηκαν με το ισραηλινό ναυτικό για να επιδρομήσουν στην περιοχή της μαρίνας της Γάζας.

«Περικυκλώνουν πλήρως την περιοχή», είπε ο εκπροσωπος Τύπου του IDF.

Ο ισραηλινός στρατός “εντοπίζει εκτοξευτές ρουκετών μεγάλου βεληνεκούς που στοχεύουν το Ισραήλ”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Ενώ κατέστρεφε αντιαρματικές βάσεις εκτόξευσης, φρεάτια τούνελ και υποδομές τρομοκρατίας, ο Χαγκάρι είπε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν φερόμενα μέλη της Χαμάς, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ για έρευνα.

Είπε ότι ο στρατός μαζί με την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ, συνέλαβαν 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων “τρομοκρατών που συμμετείχαν στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου”.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις