Ο Σύλλογος Πληγέντων Τεμπών μήνυσε τα πρόσωπα που αποφάσισαν να απομακρυνθούν τα βαγόνια από το σημείο της σύγκρουσης

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ο Σύλλογος Πληγέντων Τεμπών κατέθεσε σήμερα μήνυση στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισα ονομαστικά κατά των υπεθύνων

Μήνυση κατά των υπουργών, του Περιφερειάρχη και όσων αποφάσισαν να απομακρυνθούν τα βαγόνια και να γίνουν επιχωματώσεις στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη, κατέθεσε σήμερα, ο Σύλλογος Πληγέντων Τεμπών, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, εκ μέρους του Συλλόγου μίλησε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης ο οποίος ανέφερε: «τέτοιες εντολές, σε τέτοια γεγονότα νομιμοποιούνται να δίνουν μόνο οι δικαστικές αρχές».

Σημειώνεται ότι οι συγγενείς των θυμάτων θα ενημερωθούν από τον εφέτη ανακριτή για τα αποτελέσματα της τελευταία δειγματοληψίας από το έδαφος στο σημείο της τραγωδίας και των ελέγχων στα συντρίμμια για ανθρώπινα υπολείμματα από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις