Ο δημοσιογράφος του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, ο εκδότης της ομογένειας και οι λαθρέμποροι – χρηματοδότες Ελληνικών ΜΜΕ που ελέγχονται για ξέπλυμα από την υπερδύναμη του ατλαντικού.


Του ειδικού συνεργάτη
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μυστικές υπηρεσίες πλησιάζουν πανίσχυρους επιχειρηματίες, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν ως χρηματοδότες των «εργασιών» που κάνουν στην Ελλάδα. Συνήθως πιάνουν ως πρόθυμους αυτούς που έχουν αδυναμίες, και βρίσκονται σε απόλυτο έλεγχο από το κράτος, όπου εκπορεύεται η δύναμη της μυστικής υπηρεσίας.

Στην προκειμένη περίπτωση η CIA ανέλαβε πάλι δράση. Πολλές φορές τα ονόματα δεν έχουν νόημα, αλλά η συμπεριφορά και η πρακτική που εκδηλώνεται. Νεόκοποι στην πιάτσα των κατασκευών, αλλά παλιές καραβάνες στο λαθρεμπόριο καυσίμων, βρίσκονται πλέον υπό τον απόλυτο έλεγχο της CIA, με κλιμάκιο της Αθήνας. Πρόσφατα σε Δ.Σ που ανήκει σε θυγατρική εταιρεία του ομίλου που ελέγχεται από τους 2 λαθρέμπορους, τοποθετήθηκαν 2 έμπιστα πρόσωπα του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, που έχουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Ο ένας με σφραγίδα και υπογραφή και ο άλλος προς το παρόν ως σύμβουλος. Πασίγνωστοι και οι 2. Φυσικά η ενέργεια αυτή είναι σε πλήρη γνώση του Μεγάρου Μαξίμου, αφού οι θαμώνες και αυτού του Μεγάρου χρησιμοποιούν τους πρόθυμους χρηματοδότες των ΜΜΕ, προκειμένου να ξεφορτώνουν κλούβες με παπαγαλάκια στην αυλή του, έναντι αμοιβής.
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις