«Ό,τι μας χωρίζει έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σήμερα προτάσσουμε αυτά που μας ενώνουν»

Παρά τον αγώνα που έδωσε ολόκληρη η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επανεκλεγεί ο Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν τα κατάφεραν και ο Δημήτρης Κουρέτας εκλέχτηκε νέος Περιφερειάρχης.

Στην ορκωμοσία Κουρέτα, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέστη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ήταν εμφανώς «ζεματισμένος».

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ό,τι μας χωρίζει έρχεται σε δεύτερη μοίρα»!

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε:

«Να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο, υγεία, χαρά και προκοπή. Προκοπή σε έναν τόπο που έχει δοκιμαστεί, αλλά δεν είναι μόνος του. Οι Θεσσαλοί δεν είναι μόνοι. Η κυβέρνηση είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα. Συντονίζει το κάθε βήμα, έτσι ώστε αυτός ο τόπος να βρει την περπατησιά του. Είμαι εδώ, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, για να συνεχίσουμε τη συνεργασία για το καλό του τόπου, για το καλό των Θεσσαλών. Ό,τι μας χωρίζει έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σήμερα προτάσσουμε αυτά που μας ενώνουν. Και μας ενώνει η ταχύτερη ανόρθωση του Θεσσαλικού κάμπου. Και θα το πετύχουμε».

newsbreak.gr

*πηγή φωτό: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις