Πανελλαδική συγκέντρωση στην Πλατεία Μαβίλης και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Υγείας-  Κλειστή η Β.Σοφίας στο ρεύμα προς Αθήνα

 

Μετά τους αγρότες, σήμερα παίρνουν τη «σκυτάλη» των κινητοποιήσεων μελισσοκόμοι, γιατροί και νοσηλευτές και φοιτητές. Από τις 08:00 το πρωί διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας μελισσοκόμοι πραγματοποιώντας πανελλαδική κινητοποίηση.

Επίσης, από τις 08:30 στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Επίσης, θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας στην Αττική έως τις 3 μ.μ. και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια με πανελλαδική συγκέντρωση στις στην πλατεία Μαβίλη, καθώς και «Πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας– ΕΚΑΒ» προς το υπουργείο Υγείας.

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια από φοιτητές και μαθητές για να διαδηλώσουν απέναντι στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα.

Δείτε φωτογραφίες – βίντεο από την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ
peodin___3_
peodin___4_
peodin___1_
Κλείσιμο

Αυτή την ώρα σημαντικές καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου, από το ύψος της Κατεχάκη.

katexaki
Καθυστερήσεις και σε τμήματα της Αττικής Οδού στο ρεύμα προ Ελευσίνα.

Κίνηση συναντούν οι οδηγοί και στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις