Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξαπέλυσε δύο πυραύλους σε κτίριο της κοινότητας Καφρ Ρουμάν, στο νότιο τμήμα του Λιβάνου.

Επίθεση σε μη επανδρωμένου αεροσκάφους (UAV) είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο μελών της Χεζμπολάχ και τον τραυματισμό τριών ακόμα, οι οποίοι βρίσκονταν σε κτίριο της κοινότητας Καφρ Ρουμάν, στο νότιο τμήμα του Λιβάνου.

Αναφέρεται πως το ισραηλινό UAV εξαπέλυσε δύο πυραύλου σε περιοχή περίπου 55 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Βηρυτού, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο αξιωματούχο των λιβανέζικων υπηρεσιών ασφαλείας.

Το πυραυλικό πλήγμα κατέστρεψε το κτήριο που κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι διασώστες να σπεύσουν και να εντοπίσουν εγκλωβισμένους στα χαλάσματα, αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).

Οι εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και μαχητών της Χεζμπολάχ, κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Λιβάνου, έχουν κλιμακωθεί μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση της παλαιστινιακής Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και το επακόλουθο σφυροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας. Από τις συγκρούσεις έχουν σκοτωθεί 273 άνθρωποι στον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων μελών της Χεζμπολάχ και 42 αμάχων, σύμφωνα με απολογισμό του AFP που βασίζεται σε λιβανέζικες πηγές ασφαλείας. Στο Ισραήλ, οι αρχές έχουν ανακοινώσει τον θάνατο δέκα στρατιωτών και έξι αμάχων.

ieidiseis.gr

AP Photo/Hussein Malla

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις