Πορεία πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι φίλαθλοι του Ηρακλή. Βασικό τους αίτημα είναι η λύση που πρέπει να δοθεί για το Καυτανζόγλειο Στάδιο για να μπορεί να αγωνίζεται εκεί η ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή κινήθηκαν πεζή από την Γ’ Σεπτεμβρίου στη Λεωφόρο Στρατού και στη συνέχεια βρέθηκαν στην πλατεία της ΧΑΝΘ. Εκεί φώναξαν συνθήματα προς τον πρόεδρο της επιτροπής του Καυταντογλείου και στη συνέχεια επέστρεψαν στο Ιβανώφειο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης είχε ανακοινώσει έκτακτη επιχορήγηση ύψους 1.060.000 ευρώ, προκειμένου να λυθούν τα διαχρονικά προβλήματα του εμβληματικού Σταδίου της Θεσσαλονίκης και είχε κάνει λόγο για «το ΟΑΚΑ της Θεσσαλονίκης».

Μάλιστα, ο υφυπουργός είχε σημειώσει ότι τα χρήματα αυτά ήταν ήδη στο ταμείο του Καυτανζογλείου και είχε προσθέσει ότι από την 1η Ιανουαρίου ο σχετικός προϋπολογισμός που αφορά στο Στάδιο θα αυξανόταν κατά 150% και το τελικό ποσό που θα λάβουν οι ιθύνοντες του γηπέδου προκειμένου να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις του, ανέχεται στα 1.780.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας καταγγέλλουν ότι μέχρι στιγμής οι εργασίες δεν έχουν αρχίσει, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα υπάρχουν και το έργο έχει δρομολογηθεί.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή, «εδώ και έναν χρόνο περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο, με την ίδια την ΠΑΕ Ηρακλής να σιωπά αποδεχόμενη το μοιραίο».

thestival.gr

Φωτογραφία: Αυτόνομη Θύρα 10/Facebook

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις