Η φωτιά επεκτάθηκε σε παρακείμενο ακίνητο, με την πυρκαγιά να διπλασιάζεται σε μέγεθος μέσα σε λίγες μόνο ώρες – Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς

Τουλάχιστον 175 πυροσβέστες ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα σε ένα αστυνομικό τμήμα του ανατολικού Λονδίνου.

Οι κάτοικοι στο Forest Gate κλήθηκαν να κλείσουν τα παράθυρά τους το απόγευμα της Τετάρτης καθώς η φωτιά μαινόταν, με τον τοξικό μαύρο καπνό να είναι ορατός για μίλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά επεκτάθηκε σε παρακείμενο ακίνητο, με την πυρκαγιά να διπλασιάζεται σε μέγεθος μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Forest Gate: Over 175 firefighters with 30 fire engines are tackling a fire at a police station in east London.
Large amounts of smoke can be seen coming from Forest Gate Police Station in Romford Road, which has been evacuated.
Nearby residents have been advised to keep their… pic.twitter.com/VlUi2qFg2k

Περίπου 30 πυροσβεστικά οχήματα με 175 πυροσβέστες κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη φωτιά στο Romford Road. Τα συνεργεία τους παρέμειναν στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς συνεχίζουν να εργάζονται για την κατάσβεση της. Η στέγη του κτιρίου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η φωτιά βρισκόταν στον τρίτο όροφο του αστυνομικού τμήματος του ανατολικού Λονδίνου, σύμφωνα με την αστυνομία, και οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν τέσσερα εναέρια μέσα για να περιορίσουν στη φωτιά.

#Fire at the Forest Gate Police Station#ForestGate
More than 170 #firefighters tackle #blaze at #London #policestation #incendio #incendie #brand
Huge fireball engulfs east London police station with toxic black smoke seen for miles pic.twitter.com/7m0GURpVpU

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς και περίπου 60 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το κτίριο πριν φτάσει η πυροσβεστική, με τους πυροσβέστες να καταφέρνουν να σταματήσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς πριν επεκταθεί στα γειτονικά κτίρια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις