Στη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 29, 26 και 23 ετών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναζητήσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι τρεις γυναίκες χθες το μεσημέρι στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία πλην όμως έγιναν αντιληπτές.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες, την ίδια ημέρα, διέρρηξαν διαμέρισμα στην προαναφερόμενη περιοχή και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 10.500 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκε σχεδόν ολόκληρο το αφαιρεθέν ποσό και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα:

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 02-04-2024 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει μία σακούλα που περιείχε διάφορα εργαλεία, τα οποία αφαίρεσε νωρίτερα από ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή της Τούμπας.
  • Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεσημβρινές ώρες της 03-04-2024 στο κέντρο της πόλης, δύο 24χρονες ημεδαπές, οι οποίες αφαίρεσαν από κατάστημα, διάφορα ενδύματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις