Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, για παράνομη μεταφορά ψυκτικού υγρού (φρέον), βάρους άνω των δύο τόνων προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, χθες το πρωί στη Φλώρινα.

Οι δράστες, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 60, 33 και 29 ετών και ένας 52χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ο 60χρονος μετέφερε με φορτηγό παράνομα τις ανωτέρω φιάλες, ενώ οι άλλοι τρεις λειτουργούσαν υποστηρικτικά εποπτεύοντας την περιοχή. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 φιάλες που περιείχαν ψυκτικό υγρό (φρέον), βάρους άνω των 2 τόνων, για τις οποίες στερούνταν παραστατικών εισαγωγής, εκτελωνισμού και δασμολόγησης αυτών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο με επιβαίνοντες τον 52χρονο και τον 33χρονο καθώς και τον 29χρονος πεζός, οι οποίοι λειτουργούσαν υποστηρικτικά, εποπτεύοντας την περιοχή από το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Οι φιάλες, το φορτηγό και το Ι.Χ. όχημα κατασχέθηκαν μαζί με εφτά κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τα οχήματα που κατασχέθηκαν:

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις