Ένα μικρό παιδί φέρεται να βρέθηκε κλειδωμένο σε ένα κλουβί σε εργοτάξιο στην Αυστραλία. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ξεκίνησε έρευνα έπειτα από αναφορές ότι ένα παιδί ήταν σε αυτοσχέδιο κλουβί σε εργοτάξιο στον Stuart Highway.

Πιστεύεται ότι το παιδί είναι ηλικίας μεταξύ δύο και τριών ετών και φέρεται να είχε τοποθετηθεί στον «ασφαλή περίκλειστο χώρο».  Η αστυνομία επισκέφθηκε τον βιομηχανικό χώρο, ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, στις 14 Μαΐου έπειτα από αναφορές σχετικά με την ευημερία του μικρού παιδιού.

Ο ειδικά κατασκευασμένος περίκλειστος χώρος περιγράφηκε από μάρτυρες ως «κλουβί», ανέφερε η ιστοσελίδα NT News.

Μια εκπρόσωπος της αρμόδιας αρχής (Territory Families), δήλωσε ότι η υπηρεσία γνωρίζει το ζήτημα και διερευνά. «Η ασφάλεια των παιδιών είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη κάθε καταγγελία για κακοποίηση παιδιών», είπε.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, ένα άτομο είναι υποχρεωτικό να αναφέρει τις υποψίες του εάν πιστεύει ότι ένα «παιδί κακοποιείται ή έχει κακοποιηθεί».

«Αυτό περιλαμβάνει και την αστυνομία που μπορεί να αναφέρει ύποπτα περιστατικά κακοποίησης στο τμήμα μας», είπε η εκπρόσωπος.

«Εργαζόμαστε με παιδιά, οικογένειες, κοινότητες, την αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς για να αξιολογήσουμε και να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε αναφορά για παιδική κακοποίηση».

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις