Παναττική στάση εργασίας από τις 8:00 π.μ. έως τη 1:00 μμ. και συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» στις 11:00 π.μ., έχει προκηρύξει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) για τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ωστόσο, η διοίκηση του νοσοκομείου επιμένει πως τα τακτικά χειρουργεία θα πραγματοποιηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης του «Αγλαΐα Κυριακού», τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία θα πραγματοποιούνται κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα, τονίζοντας πως η λειτουργεία των χειρουργείων «αποκαθίσταται πλήρως».

Η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Κατόπιν της εκδόσεως της υπ’ αριθμ. πρωτ. : 24320/31.05.2024 Απόφασης του κ. Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ. περί μετακινήσεως ιατρού παιδοαναισθησιολόγου από 03.06.2024 για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του Νοσοκομείου μας λαμβανομένων υπόψιν και :

Α. Της από 31.05.2024 Ομόφωνης Απόφασης του Χειρουργικού Τομέα, και

Β. Της θετικής εισήγησης της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού» και από 03.06.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία.

σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του ΓΝΠΑ ‘Π. και Α. Κυριακού’ και από την 3.6.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία.»

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις