Μόνον αδιάφοροι δεν θα είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες – ή τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι τους – στις εκλογές της Κυριακής.

Βλέπετε, η αιφνίδια φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα που επέβαλε η κυβέρνηση μετά τις περσινές εκλογές, δεν ξεχνιέται εύκολα.

Και δεν είναι βέβαιο εάν αυτή τη δυσφορία που προκάλεσε η έμπνευση του υπουργού Οικονομικών Χατζηδάκη, μετριέται επαρκώς και με ακρίβεια από τα γκάλοπ. Διότι η πλειονότητα των ανθρώπων αυτών ήταν πέρσι ψηφοφόροι της ΝΔ και θέλουν να τιμωρήσουν την κυβέρνηση, ακριβώς πάνω στην κάλπη και χωρίς να την… προϊδεάσουν για τις προθέσεις τους.

Ένα δείγμα των διαθέσεων που υπάρχει φάνηκε από τη συνέντευξη τύπου που οργάνωσαν ο προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γεώργιος Καββαθάς της ΓΣΕΒΕΕ κ.α.

Ο Βερβεσός απηύθυνε έκκληση σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, βιοτέχνες και άλλους, να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου.

video από το 00.46

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις