Επιβεβαιώνουν την απροθυμία τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά και την αδιαφορία τους για την απονομή δικαιοσύνης στο έγκλημα με 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Εκπρόσωποι των κομμάτων έδωσαν το παρών σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με θέμα την αλλαγή της νομοθεσίας περί ευθύνης υπουργών. Η μοναδική καρέκλα που ήταν άδεια, ήταν αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το κυβερνών κόμμα γύρισε την πλάτη στην Μαρία Καρυστιανού αλλά και στους 1,5 εκατομμύριο πολίτες που ζητούν άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκάλεσε και η απουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία αποδεικνύει ότι είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη γραμμή Μητσοτάκη!

«H αποχή τους δείχνει την ανεπάρκειά τους να αναλάβουν τις ευθύνες του αξιώματός τους» ανέφερε στην ομιλία της η Μαρία Καρυστιανού σχολιάζοντας την απουσία τους.

Το αποκορύφωμα; Aρκετές ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο έχει ρεπορτάζ ακόμα και για μια… καραμπόλα στην Τανζανία, δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στις σημαντικές ομιλίες! Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το κρατικό μέσο έχει υπαχθεί πλήρως στην εποπτεία του Μαξίμου!

Μόνο ντροπή!

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις