linkedin sharing button
Στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για κλοπή οχήματος, παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και απείθεια.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή της Τούμπας, εντοπίστηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με οδηγό τον ανωτέρω, ο οποίος μετά από σήματα των αστυνομικών, προκειμένου να του πραγματοποιηθεί έλεγχος, ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα μαχαίρι.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, διαπιστώθηκε πως για το δίκυκλο είχε δηλωθεί κλοπή τον Μάιο του τρέχοντος έτους και η πινακίδα που έφερε αντιστοιχούσε σε άλλο όχημα.

Επιπλέον, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της, ενώ ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε, παράλληλα, βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για σύλληψη, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής του για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις