Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Βρήκαν τη μηχανή της επίθεσης

412

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Ένας άνδρας ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές έχει προσαχθεί και εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ενώ εντοπίστηκε και η μηχανή της δολοφονίας.

 

Το πλέον σημαντικό στοιχείο για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό έχουν πλέον στα χέρια τους οι αστυνομικοί καθώς εντόπισαν τη μηχανή που χρησιμοποίησε ο δράστης για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί από τα βίντεο που είχαν στη διάθεση τους κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν ένα χιλιόμετρο της διαδρομής του δολοφόνου. Από εκεί και έπειτα χάνονταν από το οπτικό πεδίο των καμερών τόσο ο δράστης όσο και το μαύρο σκούτερ.

Οι αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή στο σημείο 0 με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τη μηχανή και να αντιληφθούν ότι ο δράστης είχε αλλάξει μέσο διαφυγής.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από την περιοχή του Ψυχικού, όπου σημειώθηκε η δολοφονία, καθώς σε κάποιο σημείο εμφανίζεται ο δράστης να κατεβαίνει από την μηχανή του προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπο του.

Με τη μηχανή στα χέρια των Αρχών, η υπόθεση αναμένεται να αρχίσει να «δένει» καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προκύψει dna και ενδεχομένως δακτυλικά αποτυπώματα που θα πιστοποιήσουν την ταυτότητα του δράστη και θα ακολουθήσει η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like