Στον ανακριτή σήμερα ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Αρνείται τις κατηγορίες.

 

Απολογείται σήμερα ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο κατηγορούμενος θα κινηθεί σε γραμμή άρνησης για την εν ψυχρώ δικαιολογία, έχοντας δικαιολογία ακόμα και για την πιρύτιδα που βρέθηκε στη ζώνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα στοιχεία της δικογραφίας, που οδήγησαν στη σύλληψη του, ο 44χρονος αναμένεται ότι, θα επιμείνει στην άρνηση των κατηγοριών. Σχετικά με τα ίχνη πυρίτιδας, που βρέθηκαν στη ζώνη του, αναμένεται να ισχυριστεί ότι, ήταν από σκοποβολή, που έκανε πριν από ένα 6μηνο.

Οι Αρχές εστιάζουν στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, ενώ παράλληλα ανοίγουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 44χρονου.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ έχει ολοκληρωθεί η έρευνα στα γάντια μηχανής που εντόπισαν στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση σε δυο μαύρα μπουφάν μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου.

Πλέον οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ βρίσκονται στο κυνήγι για τον ηθικό αυτουργό της σοκαριστικής δολοφονίας, με τις έρευνες να κατευθύνονται προς το νησί της Μυκόνου.

Υπενθυμίζεται πως χθες, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου».η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου».

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις