Δύο μέτρα και δύο σταθμά επικρατούν στην ενημέρωση της κοινής γνώμης της Ελλάδας.

 

Στην υπόθεση σύλληψης και προφυλάκισης του δικηγόρου κ Λύτρα, από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε για τα πλήρη στοιχεία του, και εδώ και 21 ημέρες ενημερωνόμαστε καθημερινά, για το Τι κάνει στον Κορυδαλλό, Αν καπνίζει, Αν προαυλίζεται, Με ποιους άλλους συγκρατούμενους είναι στο κελί του, Αν πουλά τηλεκάρτες, Αν κάνει μεροκάματα στο κυλικείο,  και οτιδήποτε άλλο ανούσιο και άσχετο γύρω από τον ίδιο και την υπόθεση που αυτός προφυλακίστηκε.

 

 Η σπείρα των εκβιαστών

Στον αντίποδα, από την Παρασκευή ενημερωθήκαμε για τη σύλληψη κυκλώματος εκβιαστών που εκβίαζαν καταστηματάρχες, αποτελούμενο από ιδιώτες, δημοτικούς αστυνομικούς και υπαλλήλους του Δήμου Αθηνών, συνδικαλιστές και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, κρατικούς υπαλλήλους της περιφέρειας, υπαλλήλους υπουργείου.

Δημοτική Αστυνομία Τέλος χρόνου για τα δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ | ekriti.grΑπό προχτές προφυλακίστηκαν συνολικά 7 άτομα από τη σπείρα αυτή, δίχως όμως να ενημερωθούμε για τα στοιχεία τους!

Ξαφνικά ένα πέπλο ομίχλης σκέπασε τα πάντα, και η κοινή γνώμη δεν ενημερώθηκε για τα ονοματεπώνυμα των προφυλακισθέντων.

 

Αλήθεια δεν υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος για να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες τους, προς αναζήτηση και άλλων θυμάτων τους;

 

Δικαίως η χώρα μας είναι στην 58η θέση της ελευθερίας των Μ.Μ.Ε

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις