Με τις γκρίνιες των βουλευτών της Ν.Δ. μετά τις ευρωεκλογές να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, η κυβέρνηση, μετά τον μίνι ανασχηματισμό, φαίνεται ότι σχεδιάζει να προχωρήσει και σε νέες κινήσεις… κατευνασμού της Κ.Ο., η οποία «σιγοβράζει» κατά κυβερνητικών, στους οποίους αποδίδει συμπτώματα αλαζονείας και υπεροψίας.

Έτσι, λένε οι πληροφορίες, το Μαξίμου ετοιμάζει… αναδόμηση και σε γενικούς γραμματείς υπουργείων, ιδίως, δε, σε αυτά που θεωρούνται «πρώτης γραμμής» και επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα (το νέο μεγάλο «μέτωπο» για την κυβέρνηση, που προσπαθεί να… αναστηλώσει το προφίλ της μετά το στραπάτσο των ευρωεκλογών), αλλά και ακούγοντας τα παράπονα των βουλευτών για τα πρόσωπα που «κρατούν κλειστές πόρτες» στις παρατηρήσεις και τα αιτήματά τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές στα πρόσωπα αυτά μπορεί να γίνουν ακόμα και εντός Ιουλίου και σίγουρα πριν από τη ΔΕΘ, απ’ όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να στείλει το μήνυμα της νέας αρχής για την κυβέρνηση και των νέων προτεραιοτήτων που τίθενται μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις