Για γέλια. Μόνο αυτό μπορεί να σχολιάσει κανείς διαβάζοντας ένα γελοίο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για την Μαρέβα Μητσοτάκη και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο. Ένα δημοσίευμα του χειρίστου lifestyle για μία σύζυγο Πρωθυπουργού που πήγε απλά για να θυμάται στα γεράματά της ότι είχε την τύχη να περπατήσει στην Ουάσινγκτον και να βρεθεί στο άντρο μίας υπερδύναμης.

 

Διαβάστε αρχικά το αισχρό δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”:

Σε ένα ταξίδι με έντονο πολιτικό χαρακτήρα βρίσκεται, τις τελευταίες ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς έδωσε το παρών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι στο πλευρό του, τραβώντας τα φώτα με την ευγένειά της και το στυλ της.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, έλαβε χώρα δείπνο στον Λευκό Οίκο προς τιμήν των ηγετών των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ. Εκεί ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός με τη σύζυγό του.

Κάθισαν δίπλα στο ζεύγος Σολτς από τη Γερμανία ενώ παρακολούθησαν και την τελετή που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα blue navy σύνολο, με σατέν τοπ και παντελόνι, ενώ τον λαιμό της κόσμισε ένα εντυπωσιακό κόσμημα.

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Μία δυνατή σχέση ζωής

Συνέντευξη σε πιο «προσωπικό» ύφος έδωσε, πριν από λίγο καιρό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελένη Καραγιάννη.

«Τα παιδιά ήταν πάντα προτεραιότητά μου. Προσπαθούσα να είμαι εκεί όχι μόνο στις σημαντικές στιγμές, αλλά σε όλη τους τη διαδρομή. Και χαίρομαι πολύ γιατί έχουμε μια στενή σχέση και τώρα που έχουν μεγαλώσει. Έρχονται στις περιοδείες και τις ομιλίες μου» ανέφερε  απαντώντας στο πώς καταφέρνει να βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα και την προσωπική ζωή του.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για τα κύματα που έχει περάσει ο γάμος μου, όπως νομίζω συμβαίνει και σε πολλά ζευγάρια. Εμπόδια τα οποία καταφέραμε, τελικά, να ξεπεράσουμε. Άλλωστε, σχέσεις χωρίς σύννεφα υπάρχουν μόνο στις ταινίες. Και αυτό σε πολύ λίγες. Εκείνο που έχει σημασία είναι να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αγάπη και εκτίμηση. Να μπαίνεις στη θέση του άλλου και να τον κατανοείς. Να υποχωρείς, όταν πρέπει, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό. Αλλά και να πείθεις με αγάπη. Βάζοντας στην πρώτη θέση τη σχέση και τα παιδιά, όταν υπάρχουν. Αρκεί να το θες και να πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία για να κρατήσεις τη σχέση ζωντανή», είχε πει.

Αν δεν είναι τρολιά, τότε πόσα πληρώθηκε αυτό ο αχρείαστος λίβελος ώστε να γραφτεί κάτι θετικό από αυτήν την επίσκεψη που ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε σαν καρπαζοεισπράκτορας, καχεκτικός.

 

Το makeleio.gr έψαξε και βρήκε φωτό από την δεξίωση αυτή. Βλέπουμε ότι ακόμα και αυτές οι ανοησίες που έγραψε ο συντάκτης της εφημερίδας, είναι ψέματα καθώς η μόνη γυναίκα που φωτογραφήθηκε πρώτη μούρη δεν ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά η σύζυγος του τούρκου πρόεδρου, Εμινέ Ερντογάν. Δείτε:

668fbced62b05 668fbc1437dac

makeleio.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις