Την πόρτα του ανακριτή Ρόδου θα περάσει την προσεχή Πέμπτη για να απολογηθεί η 35χρονη Αγγλίδα που συνελήφθη για τον βιασμό 20χρονης συμπατριώτισσάς της, μετά από καταγγελία που έκανε η τελευταία σε βάρος της.

Η κράτηση της 35χρονης αλλοδαπής συνεχίζεται έως τότε, ενώ η κατηγορία που της έχει ασκηθεί είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές Αρχές της περιοχής μας, όταν την περασμένη Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, τα ξημερώματα, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, η 20χρονη Αγγλίδα και προέβη σε καταγγελία σε βάρος της 35χρονης, κατηγορώντας την ότι τη βίασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 20χρονη φέρεται να δήλωσε, ότι νωρίτερα διασκέδαζε σε κατάστημα υγεινονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο βρισκόταν και η 35χρονη κατηγορούμενη από την Αγγλία. Κάποια στιγμή, η 20χρονη κοπέλα είπε, ότι πήγε στις τουαλέτες του καταστήματος, όπου εκεί η 35χρονη φέρεται να τη στρίμωξε στον τοίχο, και να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί αναζήτησαν την 35χρονη, την εντόπισαν και τη συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες στις 14 Ιουλίου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού και παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Ήρθαν στη Ρόδο με τους συντρόφους τους
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και ο σύντροφός της γνώρισαν τη φερόμενη ως δράστιδα και τον δικό της σύντροφο στη διάρκεια των διακοπών τους στη Ρόδο. Όπως αναφέρεται στο protothema.gr, η γνωριμία τους δεν περιορίστηκε σε μία απλή συνάντηση, καθώς τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κοινή έξοδο, πηγαίνοντας για ποτά στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Μετά την έξοδό τους στην Παλιά Πόλη, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στην περιοχή της Ιαλυσού.

Εκεί, επισκέφθηκαν ένα καφέ-μπαρ που διαθέτει οθόνες και παρακολούθησαν πιθανότατα τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, σημειώθηκε το αποτρόπαιο περιστατικό που οδήγησε την 20χρονη Βρετανίδα να καταγγείλει τον βιασμό από την 35χρονη ομοεθνή της στην Αστυνομία.

Η υπόθεση φαίνεται να παίρνει νέα τροπή από τα στοιχεία που προέκυψαν από το ρεπορτάζ και συνεπώς ενδέχεται να επηρεάσουν την πορεία των ερευνών και τη δίκη, φωτίζοντας το πλαίσιο στο οποίο εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό.
Ως πειστήριο της αποτρόπαιας πράξης, η 20χρονη παρέδωσε στην Αστυνομία το εσώρουχό της, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί για βιολογικά ίχνη.

Η Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας, σύμφωνα με τα στοιχεία και την περιγραφή που έδωσε το θύμα.
Η φερόμενη ως δράστιδα ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από την Αστυνομία και προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού μαζί με τον σύντροφό της. Εκεί, η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες και παρουσίασε τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, λήφθηκε βιολογικό υλικό από την κατηγορούμενη, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) για εξέταση.
Τα αποτελέσματα τής εξέτασης αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, γεγονός που θα καθορίσει τις επόμενες δικαστικές ενέργειες.

 

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις