⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Είχε σχεδιάσει να ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα με την Eurostar, αλλά τελικά μεταβαίνει εκεί με αεροπορική πτήση

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο μετάβασής του στο Παρίσι για να παραστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω της δολιοφθοράς που έπληξε το γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Στάρμερ είχε σχεδιάσει να ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα με την Eurostar, αλλά τελικά μεταβαίνει εκεί με αεροπορική πτήση, γνωστοποίησε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Σύμφωνα με την Eurostar, περίπου το 25% των δρομολογίων των τρένων που συνδέουν το Παρίσι με το Λονδίνο θα ακυρωθούν σήμερα, αλλά και αύριο Σάββατο και την Κυριακή, μετά τις δολιοφθορές στο δίκτυο των τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στο σύνολο του γαλλικού σιδηροδρομικού δικτύου, ανέφερε η εταιρία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις