Σταματημό δεν έχει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης από τους καβγάδες σχεδόν παντού, από τη Βουλή και τα τηλεοπτικά πάνελ μέχρι και τους εργαζομένους στα κατά τόπους νοσοκομεία που επισκέπτεται.

Σειρά είχαν αυτή τη φορά οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του νοσοκομείου Ρόδου, οι οποίοι τα… άκουσαν κιόλας μπροστά στις κάμερες όταν διαμαρτυρήθηκαν στον υπουργό Υγείας για τις ελλείψεις προσωπικού.

«Αυξήσαμε τα κίνητρα. Προ ολίγου αποφασίσαμε να κάνουμε τέσσερις ταυτόχρονα προσλήψεις ογκολόγων», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας την πρόεδρο των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ρόδου να μη φωνάζει. «Μη φωνάζετε σας παρακαλώ, εγώ έχω πιο δυνατή φωνή», είπε ο υπουργός Υγείας, με την πρόεδρο των εργαζομένων να απαντά: «Δεν μπορούμε να μη φωνάζουμε, δουλεύουν από το προσωπικό μας τέσσερις νύχτες την εβδομάδα».

«Το νοσοκομείο της Ρόδου είναι πολύ καλά από πλευράς ιατρικού προσωπικού, έχει όμως μεγάλη πίεση στο νοσηλευτικό προσωπικό κυρίως διότι έχουμε μεγάλες απώλειες λόγω παραιτήσεων και συνταξιοδοτήσεων και διαφόρων άλλων», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και επισήμανε πως «θα κάνουμε μία πολύ γενναία πρόσκληση, για το νοσοκομείο Ρόδου και τους νοσηλευτές. Ίσως και 50, για να καλύψουμε οριστικά το θέμα το οποίο υπάρχει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας είχε  έντονο διάλογο που είχε με εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Κω, η οποία και του παρέθεσε τα επείγοντα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, με τον υπουργό να απαντά σε έντονο ύφος, γεγονός που προκάλεσε κόντρα του κ. Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις