Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε πως δεν θέλει ούτε μια στο εκατομμύριο οι βουλευτές να παραιτηθούν από τη θέση τους για να μπει στη Βουλή ο ίδιος!

Έχει ενδιαφέρον, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν όχι απάντηση, το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ζητάει ο ίδιος τις παραιτήσεις των υποψηφίων βουλευτών

Επικρατείας που έπονται του Όθωνα Ηλιόπουλου και ωθεί τους “Κασσελοφύλακες” να το πράξουν, με πανομοιότυπες μάλιστα δηλώσεις!

Προφανώς παίζει ρόλο και η δήλωσή του ένα περίπου χρόνο πριν (21-9-2023), με την οποία υπογράμμιζε ότι δεν θέλει “ούτε μια στο εκατομμύριο” να παραιτηθούν οι βουλευτές Επικρατείας από τις θέσεις τους για τον ίδιο.

«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα, ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα πηγαίνω θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η ΚΟ θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αμα το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», είχε πει τότε, όταν πρωτοτέθηκε το θέμα πώς ένας αρχηγός κόμματος θα είναι για μια τετραετία εκτός Βουλής, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τι άλλαξε τώρα;

ΥΓ: Υπενθυμίζουμε ότι τότε τόσο ο Όθωνας Ηλιόπουλος, όσο και η Έλενα Ακρίτα είχαν δηλώσει πως δεν πρόκειται να παραιτηθούν, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης σιώπησε.

Β.Σκ.

dnews,gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις