Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ περιέγραψε την απίστευτη στιγμή όταν εντόπισε πρόβατα να περιφέρονται στην στέγη του σπιτιού της.

Η 28χρονη Κρίστεν Τζάκσον ανακάλυψε 4 πρόβατα να περπατάνε στην οροφή του σπιτιού της το πρωί της Πέμπτης.
Ήταν στο κρεβάτι με τον σύντροφό της, Ντάνιελ Πάιν όταν άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο γύρω στις 8 το πρωί. Η γυναίκα ανησύχησε ότι κάποιος διαρρήκτης προσπαθούσε να μπει στο σπίτι και γι’ αυτό έτρεξε για να δει τι συμβαίνει.

Τελικά έβαλε τα γέλια όταν είδε ένα μικρό κοπάδι προβάτων να πηγαίνει πάνω κάτω στην οροφή του σπιτιού. «Άκουσα τους θορύβους και σκέφτηκα, τι είναι αυτό; Σίγουρα δεν μπορεί να είναι πουλί. Μήπως είναι γάτα ή κάτι άλλο; Ακουγόταν πολύ μεγαλύτερο», ανέφερε η 28χρονη.

Και συνέχισε: «Οπότε είπα: Πρέπει να πάω να δω τι υπάρχει στην οροφή. Σκέφτεσαι το χειρότερο: είναι κάποιος στο σπίτι; Μήπως κάποιος μπαίνει μέσα; Πήδηξα γρήγορα από το κρεβάτι και βγήκα από την πίσω πόρτα, και πήγα στην πίσω περιοχή του κήπου και κοίταξα ψηλά. Και σκέφτηκα: Θεέ μου, υπάρχουν πρόβατα στη στέγη. Ξέσπασα στα γέλια γιατί ήταν κάπως ξεκαρδιστικό».

«Έτρεξα μέσα, άρπαξα το τηλέφωνό μου και ουσιαστικά είπα στον σύντροφό μου: “Πρέπει να βγεις έξω και να το δεις αυτό”. Βγήκε έξω, γύρισε και ήταν σοκαρισμένος. Άρχισε να γελάει με το γεγονός ότι είχαμε τέσσερα πρόβατα στο σπίτι και μας κοιτούσαν επίμονα», εξήγησε η γυναίκα.

Η 28χρονη ανέφερε ότι το σπίτι τους, στο οποίο μετακόμισαν τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται υπό ανακαίνιση, είναι μερικώς βυθισμένο σε μια πλαγιά. Αυτό επέτρεψε στα πρόβατα να περάσουν ένα φράχτη και να βρεθούν ανενόχλητα στην οροφή.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις