Με το πρώτο φως της μέρας, έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου βρισκόταν με την οικογένειά του. Ο 19χρονος είχε ανέβει με τον αδελφό του στο παιχνίδι Crazy Dance του λούνα παρκ, που σύμφωνα με μαρτυρίες, λειτουργεί στην περιοχή επί 25 χρόνια.

Φαίνεται, ότι ξεκόλλησε η καρέκλα του παιχνιδιού στην οποία καθόταν ο 19χρονος με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να χάσει τη ζωή του.

Ο αδερφός του έχει χτυπήσει το χέρι του.

Μάρτυρας που μίλησε στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι ήταν και άλλοι μέσα στο παιχνίδι την ίδια ώρα, ενώ ένας Βούλγαρος τουρίστας είπε ότι πριν από λίγα λεπτά είχαν κατέβει από το παιχνίδι ο ίδιος και ο γιος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αδερφός του 19χρονου δήλωσε ότι ο χειριστής είπε στους δυο τους όταν έμπαιναν στο παιχνίδι:

«Ανεβείτε γιατί θα γίνει χαμός, θα το βάλω πολύ δυνατά».

Περιέγραψε επίσης αναλυτικά τι συνέβη:

«Ήμασταν στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μας, είπε θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω στον αδελφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδελφό μου να μην είναι δίπλα μου και εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδελφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα, και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδελφού μου και της μητέρας μου».

 

 

Πάντως, ο χειριστής του παιχνιδιού αναζητείται, αφού με το που συνέβη το δυστύχημα, εξαφανίστηκε.

 

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις