⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Δημοσίευμα εφημερίδας φέρνει τον υπουργό Άμυνας προ των πυλών του Προεδρικού Μεγάρου

Το Νίκο Δένδια, τον νυν υπουργό Άμυνας, φέρνει ως φαβορί για αντικαταστάτη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η εφημερίδα Παραπολιτικά!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει καταλήξει στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Δένδια.

Μάλιστα, ο Νίκος Δένδιας είναι ένα από τα «βαριά» χαρτιά στο «γαλάζιο στρατόπεδο» ενώ είναι κοινή παραδοχή πως και τα κόμμα της αντιπολίτευσης τρέφουν μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Ρόλο στην απόφαση του πρωθυπουργού, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει παίξει το δυνατό προφίλ του Νίκου Δένδια στο εξωτερικό και πλέον απομένει να δούμε αν θα γίνει εισήγηση για να αναλάβει το ύψιστο αξίωμα της Δημοκρατίας.

5eff60b8-5f31-491e-b7ea-093d863e535e.jpg

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις