Τον λόγο για τον οποίο έφυγε κακήν κακώς από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος, σήμερα, της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα Παύλος Χρηστίδης, στο Action 24.

Ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ τότε ο κ. Χρηστίδης ανέφερε γεγονότα που δεν τιμούν τις κατά καιρούς πολιτικές συμπεριφορές του κ. Ραγκούσης.

Ο κ. Χρηστίδης δήλωσε: «Ο κ. Ο Ραγκούσης δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για λόγους πολιτικούς, αλλά γιατί βγήκε μέρα μεσημέρι σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι η Φώφη Γεννηματά λειτουργεί ως υπεργολάβος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά πήγε στο κόμμα που τον τότε αρχηγό του, τον κ. Τσίπρα στο debate του 2017 τον χαρακτήριζε με τρόπο που εγώ ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν τον έχω χαρακτηρίσει ποτέ…».

Η διαγραφή Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ

Το 2018, μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ, ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγορούσε τη Φώφη Γεννηματά ότι σύρεται πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο τότε εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, είχε δηλώσει ότι «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», θέτοντάς τον εκτός κόμματος.

Στην απάντησή του ο Γιάννης Ραγκούσης είχε πει: «Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ -στο οποίο παραμένω- ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις και εμένα υπάλληλο του κ. Μαρινάκη και υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη».

 

thestival.gr
Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις