Ο «μακρυχέρης» Ρομά συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την κλοπή από αστυνομικούς της Ασφάλειας και το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Τα υπάρχοντα των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας έβαζε στο μάτι ένας 19χρονος Ρομά, ο οποίος κυκλοφορούσε ανενόχλητος στους διαδρόμους και δρούσε όταν έβλεπε ότι δεν υπήρχαν συνοδοί. Το βράδυ της Παρασκευής, ξάφρισε ένα κινητό τηλέφωνο από έναν ασθενή της Παθολογικής κλινικής.

Όμως, ο «μακρυχέρης» Ρομά συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την κλοπή από αστυνομικούς της Ασφάλειας και το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε πως είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες δυο κλοπές με θύματα ασθενείς στις 24 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου, την πρώτη φορά στην Παθολογική και τη δεύτερη στην Καρδιολογική κλινική.

Ο 19χρονος δράστης, που δεν είχε βγάλει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψε σε δίκη από το Αυτόφωρο.

Διέρρηξε εκκλησία
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας από περιπολία αστυνομικών του τμήματος Κατερίνης ένας Έλληνας, την στιγμή που είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο μιας εκκλησίας χρησιμοποιώντας έναν λοστό, κατσαβίδια και άλλα εργαλεία που κατασχέθηκαν. Ο ιερόσυλος προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια που έρευνά αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις