Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά η 83χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε αμέσως ότι είχαν ξαφρίσει τις οικονομίες της και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους

Την αδυναμία μιας ηλικιωμένης να αντιδράσει εκμεταλλεύτηκαν δυο νεαροί οι οποίοι την έπεισαν να τους βάλει στο σπίτι της στο Αγρίνιο, όπου ένας την κράτησε απασχολημένη και ο άλλος «βούτηξε» από ένα δωμάτιο το ποσό των 300 ευρώ, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά η 83χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε αμέσως ότι είχαν ξαφρίσει τις οικονομίες της και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους. Μέσα σε λίγη ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξακρίβωσαν τα στοιχεία των δυο νεαρών και εντόπισαν έναν 26χρονο ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά την κλοπή. Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη και ο 27χρονος συνεργός του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με την δικογραφία για κλοπή από κοινού που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Επιβάτες έκλεψαν το κινητό ταξιτζή

Κλέφτες για… κλάματα ήταν δυο αλλοδαποί που ξάφρισαν το κινητό του οδηγού ταξί που τους μετέφερε στο σπίτι τους στο Ηράκλειο! Μόλις ο ταξιτζής αντιλήφθηκε την κλοπή, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι όπου τους είχε αφήσει και τους αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις