Για επιχείρηση γενικότερης αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ, από την ίδια ομάδα στελεχών που έχει οδηγήσει το κόμμα σε τεράστια κρίση και σε καταβαράθρωση των ποσοστών του, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, μιλώντας στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Newsroom”.

“Πραγματικά αδυνατώ να αντιληφθώ το πόθεν έσχες, το οποίο είναι ένας τρόπος να ελέγχονται κρατικοί αξιωματούχοι και άλλοι απέναντι στο κράτος και το κράτος ελέγχει με μηχανισμούς που έχει κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά τα οποία κατατίθενται και μετά δημοσιοποιούνται σε μεταγενέστερο χρόνο, πώς ένα τέτοιο εργαλείο που αφορά τις σχέσεις πολίτη και κράτους θα αξιοποιηθεί από ένα κόμμα; Το να ζητήσει κάποιος μια κατάσταση περιουσιακή ενδεχομένως είναι και αυτό θεμιτό, αλλά και πάλι στα όρια του τακτικισμού, ο οποίος επιχειρείται για να αποδομήσει στην πραγματικότητα τον Στέφανο Κασσελάκη” τόνισε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε:

“Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ο Στέφανος Κασελάκης. Θα καταθέσει το πόθεν έσχες. Δεν υπάρχει θέμα, αλλά σκεφτείτε ότι αυτό είναι στα πλαίσια μιας οργανωμένης στρατηγικής. Σήμερα είναι το πόθεν έσχες. Αύριο θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι άλλο, μεθαύριο κάτι άλλο. Αυτό το οποίο συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια μικρή ομάδα στελεχών, απόλυτα αναντίστοιχη στην επιθυμία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί στην πραγματικότητα να επιβάλει μια περίεργη διαδικασία, να αποδομήσει τον εκλεγμένο πρόεδρο“.

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι ο κ. Κασσελάκης θα επανεκλεγεί πανηγυρικά. “Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, το δείχνει η επαφή μας με τον κόσμο. Οι οργανώσεις μελών η μία μετά την άλλη και οι νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος βγάζουν ανακοίνωση στήριξης του Προέδρου, με τελευταία τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Βόρειας Αθήνας, η οποία έχει περίπου το 10% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ πανελλήνια, η οποία στην Ολομέλειά της έβγαλε απόφαση στήριξης του προέδρου και απονομιμοποίησης της αυτοκτονικής διαδικασίας, η οποία ακολουθείται“.

Σημείωσε ότι ο κ. Σπίρτζης θα έπρεπε να έχει διαγραφεί και όχι να αποχωρήσει μόνος του αφού νικήσει ο κ. Κασελάκης, ενώ κάνοντας έμμεση αναφορά στους 87, τόνισε ότι οδήγησαν τον Στέφανο Κασελάκη στο να παραιτηθεί ακριβώς γιατί δεν θέλουν ένα καινούργιο κόμμα, δεν θέλουν αυτό το οποίο θέλει και η βάση του κόσμου. “Θέλουν να είναι αναντίστοιχη με την κοινωνία ή δεν τους ενδιαφέρει αν περιοριστούν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό” κατέληξε.

thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις