Ινδία: Ομαδικός βιασμός 7χρονης από δύο συνομήλικά της αγόρια

232

Τα δύο αγόρια συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν, ενώ φέρεται να παραδέχθηκαν τον ομαδικό βιασμό.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην Ινδία δεν έχουν τέλος… Το τελευταίο σοκαριστικό γεγονός έχει να κάνει με τον ομαδικό βιασμό ενός επτάχρονου κοριτσιού από δύο αγόρια ηλικίας 7 και 8 ετών.

Τα δύο αγόρια κατηγορούνται ότι βίασαν το μικρό κορίτσι στην πόλη Ballia, την Παρασκευή, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η οικογένεια του θύματος δήλωσε ότι το κορίτσι έκανε μπάνιο όταν τα αγόρια την παρέσυραν σε άλλη τοποθεσία, όπου τη βίασαν ομαδικά.

Και τα δύο αγόρια συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν, ενώ φέρεται να παραδέχθηκαν τον ομαδικό βιασμό.

Η οικογένεια πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές η ζωή του δεν κινδυνεύει. 

Ο φρικιαστικός βιασμός του μικρού κοριτσιού έρχεται μόλις ένα μήνα μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες στην Ινδία, όπου χιλιάδες γυναίκες βγήκαν στους δρόμους για ζητήσουν μέτρα για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας, μετά τον άγριο βιασμό και τη δολοφονία μιας εκπαιδευόμενης γιατρού σε κρατικό νοσοκομείο της Καλκούτας.

Η μεγαλύτερη πορεία, που ονομάστηκε «Reclaim The Night» (Ανακτήστε τη νύχτα), είδε χιλιάδες διαδηλωτές να συγκεντρώνονται στην πολυσύχναστη διάβαση πέντε σημείων Shyambazar της πόλης κατά την έναρξη των εορτασμών για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας τον Αύγουστο.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like