Σοκ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση των Τρικάλων προκάλεσε η σύλληψη ενός άνδρα που είναι γνωστό στέλεχος του Δήμου Τρικκαίων από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνες με σκύλο ανιχνευτή σε δυο σπίτια που διατηρεί και βρήκαν χασισόδεντρα και ποσότητες κάνναβης.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 ως 1,90 μέτρου τα οποία είχαν ξεριζωθεί πρόσφατα, αλλά και τρία γυάλινα βάζα και μια νάιλον συσκευασία με ποσότητες αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 158,2 γραμμαρίων. Σε βάρος του στελέχους του Δήμου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, με την κύρια ανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ανήλικος πέταξε κάνναβη στον δρόμο

Στην θέα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν νόημα να πλησιάσει για να τον ελέγξουν σε μια δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, πέταξε στο έδαφος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,6 γραμμαρίων ένας 16χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης μαζί με τον γονέα του, που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις