Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος στον ΑΝΤ1 και στο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την χθεσινή συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστρεψε την σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελοπουλος.

“Ο κ. Μητσοτάκης σιώπησε ενώπιον της αναφοράς του κ. Ερντογάν για αναγνώριση των κατεχομένων στην συνέλευση του ΟΗΕ, καθώς επίσης και όταν ουσιαστικά μιλούσε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Εξάλλου ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι η χώρα του έχει την μακρύτερη ακτογραμμή επί της Μεσογείου, κάτι που όλοι ξέρουμε ότι δεν ισχύει, άρα συνυπολόγιζε και τα νησιά του Αιγαίου. Και ο κ. Μητσοτάκης τον άκουγε. Και για να μην εντυπωσιαζόμαστε, να ξέρουμε ότι το ίδρυμα το οποίο βράβευσε τον πρωθυπουργό στις ΗΠΑ, παλιότερα προέτρεπε την Δύση να βοηθήσει την Τουρκία να πραγματοποιήσει εξορύξεις στον Εύξεινο Πόντο”, ισχυρίστηκε ο κ. Βελόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1, καταλήγοντας:

“Δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο, μόνο το δίκαιο της ισχυρής Τουρκίας. Όσονα φορά εμάς, αναπτύσσουμε μια συμπλεγματική συμπεριφορά και ο κατευνασμός έχει πλέον μετατραπεί σε ενδοτισμό”.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε αυθαίρετη σπατάλη των χρημάτων του λαού το debate υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ, “από την οποία φαίνεται ότι η πολιτική ζωή του τόπου έχει γίνει τσίρκο”.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ισχυρίστηκε ότι ο κ. Σταϊκούρας πρόσφατα συνομολόγησε ότι στο Αττικό Μετρό δεν έχει τοποθετηθεί κλιματισμός στα βαγόνια ούτε έχουν ποτέ συντηρηθεί οι κυλιόμενες σκάλες. Ακόμα, έδειξε ζωντανά φωτοτυπίες από το σχολικό βιβλίο της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης χαρακτηρίζοντάς την ειρωνικά ως “Ομοφυλοφιλική Διαπαιδαγώγηση”, και κατηγορώντας το ΥΠΕΘ ότι δεν επιτρέπει σε γονείς να ζητήσουν την μη συμμετοχή των παιδιών τους στο συγκεκριμένο μάθημα.

Αναφερόμενος τέλος στην πορεία του δικού του κόμματος, αλλά και σε όσα συζητώνται για συνεργασία του με Μάριο Σαλμά ή “φωνή λογικής” ανέφερε: “Στόχος δεν είναι να είμαστε 3ο κόμμα, αλλά να κυβερνήσουμε για να σώσουμε την πατρίδα, και όχι την “παρτίδα” του κόμματος. Διεκδικούμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό και δεν παίρνουμε βουλευτές από άλλα κόμματα”.

 

 

 

Σούλα Τζήκα

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις